Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Ferrari parfym på nätet!

Med eller utan en Ferrari bil! De flesta har ett gott öga till ett visst klädmärke, en viss bil och dess modell. Vem eller vad man än älskar så är det alltid kul att visa det extra mycket med merhandise från just den bilmodellen och designen. Ferrari är inte bara en snygg bil som går väldigt fort, det är även en parfym i flera utföranden och dofter, samt finns det mängder av olika produkter med dess snygga tryck. Är det ett par snygga hörlurar med grymt ljud som man letat efter så finns dessa hos Fyndiq. Billiga Ferrari produkter är inget man trillar över direkt och här har man turen att göra riktiga fynd!

Tips för ett lyckat köp! Två hästar behöver inte vara den häst du sökte, har du råkat hamna hos en porsche- eller en mustanghäst? Vänd tillbaka och leta efter den stegrande hästen med röd bakgrund istället. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Det började med Enzo Ferrari! Året var 1928 och mannen Enzo Ferrari och man kan redan höra på namnet att mannen grundande det fantastiska bilmärket Ferrari. Med den stegrande hästen var tanken att bilarna skulle ingå i ett tävlingsstall och bilarnas syfte var från start att vara utmärkta sportbilar. 1940 började man att tillverka sporbilarna på allvar och man kunde se på Ferraris logo vilken typ av bil man körde. Idag tillverkas det inte bara snabba bilar utan också en populär Ferrari parfym säljer väldigt bra, likaså hörlurar och Samsung Galaxy skal.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.