Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Fila produkter online!

Klä dig rätt på träningen med kläder från Fila! Att träna och utöva sport blir bara mer och mer populärt. De senaste åren har det även blivit modernt att ha sportinspirerade kläder till vardags. Oavsett om du bär dina sportkläder till träning eller till vardags, är det viktigt att de håller bra kvalitet. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Fila, så att våra kunder ska få sköna sportkläder med bra kvalitet. Välj och vraka bland shorts, strumpor, t-shirts och polotröjor. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter tennisutrustning också? Det kan du hitta hos oss i en annan kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klassiska tenniskläder för alla! Fila är förmodligen ett välkänt varumärke för alla som sysslar med tennis. Alla plagg som de erbjuder, och som finns på den här sidan, är specialgjorda för tennisspelare. Och du som är ute efter en klassisk look på tennisbanan bör definitivt satsa på Filas kläder. Vill du ha ett plagg som är inspirerat av de Fila-kläder som Björn Borg spelade i så kan du köpa en polotröja eller en t-shirt från klädserien Borg. Alla plagg är även tillverkade i ett skönt material som gör att fukt absorberas och försvinner på ett effektivt sätt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.