Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Redskap för att må bra! Att må bra och ta hand om sin hälsa är en av de viktigaste sakerna här i livet. Hälsan är trots allt något som påverkar oss otroligt mycket. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta många grymma produkter från Fitbit i form av aktivitetsarmband, fitness tracker och våg! Helt enkelt några olika produkter som kan komma väl till pass för den som vill ta hand om sig själv och må riktigt bra. Så kika runt bland alla våra billiga Fitbit armband med mera och se vad som faller dig i smaken. Och glöm inte att du kan köpa bara armband utan tracker i olika färger om du vill variera dig!

Tips för ett lyckat köp! Ett aktivitetsarmband är en riktigt bra investering för din egen skull, så om du tvekar så ska du sluta upp med det genast, och köpa hem armbandet istället! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aktivitetsarmband är smart! Aktivitetsarmbandet är minst sagt något som tagit hälsosverige med storm, och det är inte så konstigt. Ett armband med stegräknare och mycket mer är nämligen ett riktigt bra redskap när du vill må bra. Att klicka hem Fitbit produkter är därför en bra idé, oavsett om det är till dig eller någon annan. Det är nämligen årets julklapp 2014!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.