Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Fixoni barnkläder online!

Myskläder för bebisen! Det är klart att den nyfödda ska få mysa i en skön body, det tycker åtminstone vi på Fyndiq. Därför samlar vi alla billiga barnkläder från Fixoni på en och samma plats. För att du som förälder ska kunna låta ditt barn bara mysa runt. Klä ditt barn i Fixoni baby mössa eller en overall, dessa märkeskläder för baby har helt enkelt hög kvalité. Röda velourbyxor tillsammans med en söt liten jumper, ja valen är oändliga och här hittar du lätt ditt barns favoritplagg!

Tips för ett lyckat köp! Barn har olika behov så ta en extra titt på de olika plaggen som Fixoni erbjuder och se om det är speciellt bra för ditt barn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fixoni har allt för den lille! Danska Fixoni satsar verkligen på att ge ditt barn bra barnkläder. De fina färgerna gifter sig väl med dess mjuka material. De har skapat en kollektion barnkläder som täcker alla dina barns behov i klädväg. Med allt från mjuka bodys till vackra klänningar för det lite mer festfina. En jumpsuit ska vara skön och mjuk. Det vet Fixoni och de satsar hårt på att konsultera bland annat med en sjuksköterska på en avdelning för tidigt födda om vad som passar bäst för våra småttingar. Mer engagemang än så får man söka efter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.