Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda FM!

Ratta in dina FM fynd hos oss! Skönhetsprodukter i toppklass behöver inte kosta en förmögenhet. Med hjälp av billigare skönhetsprodukter kan fler leva ut sin inre skönhet och låta den lysa igenom och synas även på utsidan. FM är ett ungdomligt märke som från början har specialiserat sig på parfymer men också har smink- och skönhetsprodukter. FM har bland annat nagellack, rengöringsprodukter och penslar och smink för läppar, ögonen och ansiktet. Hos Fyndiq hittar produkterna från FM till lägre priser på nätet.

Darför FM! Vem du vill vara idag bestämmer du själv. Självsäker och kvinnlig? Ungdomlig och flörtig eller sensuell? Låt dofterna från FM få spegla dagens humör. Kanske blommigt, fruktigt, fräscht eller orientaliskt? Tonerna är många och varierande. Tillsammans med sina populära parfymer och dofter har man också lockande ögonskuggor och basprodukter som döljer eventuella skavanker. Allt för att du ska kunna bestämma själv vilka dagar du vill ligga på topp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Internationella FM! FM är skönhetsmärket som ursprungligen startades i Polen men snabbt växte vidare. Idag finns märket i de flesta delarna i världen och når ännu fler trogna användare på nätet. Med snygga färger, goda dofter och snygga förpackningar är det inte konstigt att märket sedan starten 2004 har kommit så pass långt. Parfymerna kommer i vackra askar och passar bra att ge bort som present till någon som står en nära eller som man vill visa extra uppskattning för.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.