Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 433 att välja bland!
Avdelningar

Fynda billiga Fred Perry produkter!

Klä dig sportigt och klassiskt med Fred Perry! Fred Perry var en känd tennisspelare, och det var även han som startade märket Fred Perry. Från början gjorde märket endast tenniskläder, men nu finns även mer vardagliga kläder i sortimentet. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från Fred Perry, så att alla våra kunder ska se sportigt snygga ut. Välj och vraka bland skjortor, tröjor, kjolar, pikéer och jackor! Skynda att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd när du ändå är här. Frakten är alltid densamma oavsett hur många produkter du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både bra för sporten och fritiden! Det som är så oerhört bra med plaggen från Fred Perry är att de flesta fungerar lika bra att träna i som att ha till vardags. Märket har dock även plagg som är lite mer ”dressade” för dig som verkligen vill klä upp dig. Men det finns också plagg för den professionella tennisspelaren. I sortimentet kan du hitta kläder för både dam och herr, och alla kläder kommer med den signifikativa logotypen. Du som vill ha en tenniskjol med bra kvalitet, men som ändå är snygg, kan välja mellan ett antal olika kjolar i färgerna blått, svart och vitt. Är du ute efter en klassisk skjorta kan du även hitta det hos Fred Perry!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.