Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

FCUK, eller French Connection! French Connection UK är ett härligt företag med glimten i ögat, och de tillverkar och säljer allt från härliga parfymer, kläder och accessoarer till kosmetika. Vi på Fyndiq tycker att alla ska ha möjlighet att köpa och bära märkesprodukter, och därför har vi samlat ihop ett stort utbud av billiga FCUK produkter! Välj och vraka bland allt vi har att erbjuda och känn dig trygg med tanken att du inte kommer att bli helt pank och behöva leva på nudlar resten av månaden, även om du shoppar loss riktigt rejält.

Tips för ett lyckat köp! När det är så billigt som här så gör du smartast i att köpa flera produkter på en och samma gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Stiligt från de brittiska öarna! FCUK står för French Connection United Kingdom, och det är just från det enade kungariket som märket har sitt ursprung. Akronymen FCUK tyckte de väldigt mycket om att använda då den provocerade med sin likhet med en viss internationell svordom. Idag är det populärt att köpa en FCUK parfym, och det finns en hel del French Connection i Sverige. Fynda dina favoriter riktigt billigt här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.