Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Hitta den perfekta väskan från Friis & Company! Väskan måste nog ändå vara de flesta kvinnors bästa vän. Man kan lägga allt däri och många skulle inte kunna tänka sig att gå utanför dörren utan en väska på armen. För förutom att erbjuda smart förvaring är väskan även en riktigt snygg accessoar. Och här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Friis & Company. Oavsett vilken stil du har så finns en väska som väntar på just dig! Välj mellan massor av väskor i olika modeller och färger. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Alla väskor har olika många innerfack. Det finns till exempel de som har tre stycken! Se därför till att väskan har den förvaring som du behöver innan du köper den! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Axelväska, bag eller klassisk handväska? I Friis & Companys utbud hos oss på Fyndiq kan du hitta flera olika typer av väskor. Du som vill ha en liten axelväska som också kan användas som clutch, hittar till exempel en sådan i vitt med guldfärgade metalldetaljer. Är du istället ute efter en lite större väska som rymmer mer så finns en det i guld och silver med två stabila handtag. Och alla som vill ha en väska som kan användas varje dag kan välja mellan lite mer klassiska i svart eller i brunt eller vitt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.