Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Fudge!

Köp Fudge och få fart på frisyren! Det är många som har fallit för Fudge schampoo, balsam, wax och spray. Förälskat sig i märket har också hårfrisörer och stylister gjort över hela världen. Med Fudge är det lätt att vara kreativ och upptäcka sin egna unika stil. Prova nya färger och frisyrer utan att låta hårprodukterna vara något som hindrar dig. Beställ dina favoriter redan idag och ge ditt hår precis den omvårdnad och kärlek som du är värd.

Darför Fudge! Utbudet av Fudge hårprodukter är stort. Märket har tre delar av sitt sortiment där huvudlinjerna består av schampo och balsam, styling och färgning. Man har också vårdande produkter som hårinpackningar och tillbehör som hårbortsar av hög kvalitet. Detta är produkter som används av professionella, som frisörer och stylister. Vi tycker inte att hög kvalitet ska behöva kosta extra. Hos Fyndiq finner man produkterna till lägre priser mot hos många andra återförsäljare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Styla utan gränser! Har du ännu inte hunnit prova några av märkets storsäljare som Fudge Matt Head eller Fudge Hair Shaper, är det dags nu. Men var beredd på att det blir svårt att sedan gå tillbaka till något annat. Eftersom produkterna är billiga här på Fyndiq blir det lättare att kunna ta del av fler produkter från sortimentet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.