Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av G-Star produkter! Om du känner för att bli lite mer urban och trendigt ledig är G-star raw ett märke som passar som handen i handsken. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av G-Star online. Allt från G-Star T-shirt, sneakers, jeans och byxor. Allt för att du ska kunna matcha ihop en snygg och stilren outfit redo att ta över stan. Vad som blir ännu bättre är när du tar en titt på de billiga priserna som får dig att vilja shoppa mer istället för att bli orolig över din ekonomi. Ta för dig, det är du värd!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det aldrig är fel att mixa och matcha med plaggen. Hitta det du gillar och skapa din egna urbana stil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

G-Star RAW — för en urban livsstil! Det finns många märken som cirkulerar ute i världen. Men inte många som har kända ansikten så som Liv Tyler och Blink-182 medlemmen Tom DeLong. Många vill förknippas med detta tuffa märke och då de är specialiserade på otvättade jeans och har starka influenser av militärkläder samt mycket vintage-inspiration är det något som verkar vara ett vinnande koncept då det säljer som smör i solsken. Så vad väntar du på? Bli en del av G-Star kulturen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.