Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Ge ditt hår kärlek med rätt produkter! Vill du ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt för att få det mer levande och mer skinande? Då är det produkter från Ghd du bör införskaffa. Här på Fyndiq har vi ett härligt utbud av allt från Ghd iv styler, volymgivande spray, glansspray och spray för att lyfta dina hårrötter till bra hårfön som trollar fram förföriska hårslingor. Inte nog med att våra produkter är billiga så kan du handla på dig så mycket du bara kan utan att leveranspriset blir dyrare. Länge leve fint hår.

Tips för ett lyckat köp! En bra hårborste är en självklarhet om du vill få till ett bra hår, så glöm inte att lägga ner en i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Stylingtängerna som alla vill ha! Är du på jakt efter bra redskap för ditt hår är Ghd stylingtänger att rekommendera. De är förstahandsvalet för framstående stylister, modeller och kändisar. Ja, för alla som vill få ett hår som man inte vill gömma under en mössa. Vill du reda ut ditt hår är en Ghd hårborste fantastisk, och du kan välja mellan olika borstar – allt från utredningsborstar till fönborstar. Snart kommer dina dåliga hårdagar vara ett minne blott.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.