Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Fynda produkter från Glanz! Glanz är ledande på marknaden när det kommer till att producera hårborstar av superkvalitet. Glanz borstar används av både privatpersoner, salonger till stylister – ja, av alla som vet vikten av att använda sig av hårborstar som ger ett minimalt slitage på håret och som stimulerar hårbotten samt ger glans. Här kan du köpa din hårborste till ett billigare pris än om du skulle handla den av din frisör.

Darför Glanz! Glanz är märket du ska välja om du känner att ditt hår förtjänar det bästa. Vi fokuserar ofta på vad det är för schampo och hårinpackning vi ska välja, men glömmer bort att en dålig borste kan ge mycket slitning på håret. Glanz finns för att vi ska kunna reda ut, styla och kamma håret på bästa möjliga och skonsamma sätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Olika borstar för olika längder och hår! Vårt hår, likt våra personligheter, skiljer sig åt, och det finns inget rätt eller fel hår utan bara olika sätt att ta hand om det på bästa sätt. Tänk efter hur många gånger du borstar ditt hår? Att då använda en hårborste som sliter, istället för att reda ut och ta hand om din hårbotten ger mer skada än hjälp. Att veta din hårtyp och vad du vill ha för resultat av din borste är en bra utgångspunkt för att finna det bästa alternativet. Detta då det finns en uppsjö av olika borstar som fokuserar på att ge håret mer glans, torka snabbare, bättre friktion, antistatiskt eller varför inte en borste som till 99% tar bort alla bakterier.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.