Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Goldwell!

Lyxiga produkter från Goldwell! Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige. Med produkter som faller inom kategorin hårvård, styling, toning och hårspa kan du alltid räkna med att det finns rätt produkter till just din typ av hår. Med populära produkter som Kerasilk och Elixir Oil treatment fixar du fram förtrollande hår och genom att köpa produkterna här till fyndpriser kommer du mycket billigare undan än om du skulle köpa dem på en salong.

Darför Goldwell! Goldwell är för dig som inte bara vill ta hand om ditt hår — utan ge håret det där lilla extra: den där extra glansen, extra touchen och det där extra levande som lyfter håret. Förutom på nätet så kan du endast köpa Goldwells produkter på frisörsalonger, detta för att du ska kunna få de bästa råden för ditt hår. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Ta hand om ditt hår! Att ta hand om sitt hår handlar inte om att köpa de dyraste produkterna eller att använda hårinpackning två gånger om dagen. Det handlar om att känna sitt hår — vad din hårtyp är. Gillar du att färga håret hemma med toning eller hårfärg? Då finns Goldwell soft color samt Elumen. Vill du spara ut till långt hår? Glöm då inte att besöka frisören och ta reda på vad du behöver för att just ditt hår ska bli så bra som möjligt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.