Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Golla väskor på nätet!

Hela prylar med en Golla väska! Att man ska ta hand om dem man älskar, det vet nog de allra flesta om. Därför är det ingen dum idé att klicka hem exempelvis en billig Golla datorväska, eller en Golla mobilväska eller skal. För vad vore hemskare om de slutade fungera om inte vår dator eller mobiltelefon? Något som vi på Fyndiq har full förståelse för, och därför har ett stort utbud av Golla laptopväska, och deras väskor över huvud taget. Allt för att man ska kunna ta så bra hand om sina älskade tekniska prylar som möjligt!

Tips för ett lyckat köp! Alla Gollas väskor passar inte för alla modeller och storlekar på ens prylar och så vidare utan de är designade för olika typer av grejer. Se till att det du beställer hem passar för din dator, telefon eller kamera. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid viktigt med datorväska! Ett misstag som många gör är att vara väldigt försiktiga med sin nya kamera eller dator precis när man köpt dem, men efter ett par månader blir man allt latare. Något som är helt fel! För visst vill man inte att grejerna ska gå sönder bara för att de inte är helt nya? Nä, att investera i en Golla kameraväska eller ryggsäck gör alltid gott, hur gammal ens dator eller annat än är!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.