Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra hårvård billigt online! Älskar du ditt hår? Då bör du välja ett hårdvårdsmärke som också älskar hår. Det gör Grazette of Sweden, och vi på Fyndiq kan med stolthet presentera ett stort utbud av deras produkter till ett lågt pris. Här hittar du allt från Grazette XL Get Straight- Curly till Grazette Crush 6 Pineapple Wonder Mask, och mängder av andra hårvårdsprodukter som ger dig drömhåret. Välkommen att fynda billiga hårdvårdsprodukter från Grazettes - du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! En smart sak är att köpa allt i en serie på samma gång när du handlar hos oss på Fyndiq — frakten blir nämligen densamma oavsett hur mycket du handlar. Glöm inte till exempel Grazettes schampo när du handlar en ny Grazettes hårinpackning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hårvård som du kan lita på! Grazettes of Sweden är unikt på så vis att de själva kombinerar forskning, utveckling och tillverkning av hårvårdsprodukter — någonting som gör att de verkligen är ett märke att lita på. Genom att arbeta på det sättet har de också lyckats ta fram en hårvårdsserie vid namn XL, där kvalité och miljö står i fokus. Detta är ett märke man kan använda med stolthet, och som om det inte vore nog gör det också att håret ser fantastiskt och friskt ut!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.