Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Gucci!

Lyxiga fynd från Gucci! Gucci — modehusens Rolls-Royce har sedan 1921 försett världen med elegans och flärd. Med ett brett sortiment av allt från kläder, klockor, väskor, solglasögon till fantastiska Gucci parfymer. Guccio Gucci gått från att inrikta företaget på sadelmakeri till Haute couture och fått kändisarna att vilja bära märket. Här kan du fynda produkter till ett billigare pris fast med samma lyx som om du skulle köpa dem i butik.

Darför Gucci! Det första vi lägger märke till är människors utsida — hur ytligt det än låter. Gucci har förstått det och skapar bra förutsättningar för att vi ska vilja veta mer om människornas insida. Att vara ett av världens starkaste lyxmärken är en säker etikett på att deras produkter håller en hög klass och får oss att bli det bästa vi kan vara. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Dofta som en gud eller gudinna! Med parfymnamn som envy me och glamorous är det lätt att känna sig som en gudinna. Med förföriska dofter av sensuell mysk, granatäpple, magnolia eller varför inte lite choklad bör du inte bli förvånad om folk vänder sig efter dig på gatan. De manliga parfymerna med namn som Guilty skapar en provokativ doft och får Axe-reklamens alla kvinnor att vända håll och börja springa efter Gucci-mannen istället.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.