Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 504 att välja bland!

Fynda Hardcore Deluxe t-shirt på nätet!

Fyndiqs favoriter

Visa din hårda stil! Är Slayer dina husgudar och har du följt Anthrax sedan urminnes tider(eller är det bara så det känns?). Har du gått på alla hårdrockskonserter och fått sett dina idoler? Då känner du säkert också till märket Hardcore Deluxe, en stenhård hårdrocks t-shirt är ett kännetecken för er hårdrockare. Det är tröjor med tryck på dödskallar, pentagram och vingar som gäller med hardcoredeluxe. Här finns dessutom t-shirtarna billigt och hos Fyndiq behöver man inte oroa sig för frakten, den är alltid lika låg, oavsett hur många t-shirt tryck du väljer.

Tips för ett lyckat köp! Hardcore-Deluxe gör inte bara kläder för killar utan även för barn och damer, var därför noggrann med att du valt rätt modell innan du klickar ”beställ”. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tryck på t-shirt ger en grym stil! Det är inte bara en snygg t-shirt med tryck som man kan köpa genom Hardcoredeluxe utan även ett snyggt rockabilly linne eller en bikerinspirerad hoodies och huvtröjor. Klädmärket säger själv att de riktar sig just mot hårdrockare, bikers och rockabillys, alla tuffa stilar som innefattar rock alltså. Är man intresserad av en enhetlig stil som visar vilken rockerchick eller hård bikersnubbe du är så finns allt hos Hardcoredeluxe, från tröjor till väskor! Klädmärket har bara funnits sedan 2012 så passa på att bli en av de första med den coola hardcorestilen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.