Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp dina Hatchimals billigt online här hos oss på Fyndiq! Har du, precis som vi, upptäckt de söta Hatchimals figurerna? Här kan du köpa hem dem! Men vad är detta för filurer egentligen? Alla Hatchimals produkter är fullkomliga överraskningar, för du måste nämligen hjälpa figurerna att komma ur sina små spräckliga skal — och det är först när din Hatchimal kläcks som du ser vilken i skaran det är du har fått. Hur kul som helst! Här har vi allt som Hatchimals har att erbjuda, både leksakerna och deras tillbehör tillsammans med andra produkter och prylar, så kolla igenom sortimentet ordentligt! Välkommen att fynda massor av spännande och billiga Hatchimals produkter!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att Hatchimals produkter inte är lämpliga för barn under 3 år, utan passar bättre för 5 år och uppåt — detta på grund av alla smådelar som en Hatchimal består av. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Samla Hatchimals med oss på Fyndiq! Chokladägg med plastprylar inuti kan slänga sig i väggen, nu är det Hatchimals produkter och Hatchimals CollEGGtibles som gäller för hela slanten! En CollEGGtibles innehåller ägg med figurerna inuti sig och varje leksak är en överraskning, för du vet nämligen inte innan vilken filur som gömmer sig där i innan ägget kläcks! Varje Hatchimal har glittriga vingar och tillhör en speciell familj och du kan samla på över 70 olika Hatchimals produkter. Så sött och så kul för alla med levande fantasi och sprudlande barnasinne!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.