891 400 produkter från 1 739 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 561 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga Heidi Klum produkter!

Bli modellsnygg med produkter från Heidi Klum! Heidi Klum är en av världens kändaste modeller genom tiderna. Eftersom hon har jobbat länge med att behålla sitt vackra utseende borde hon veta vilka produkter som fungerar. Ännu bättre är att hon har skapat sina egna produkter som du nu kan köpa på den här sidan! Vi på Fyndiq har nämligen samlat ett stort utbud av billiga produkter från Heidi Klums eget märke. Välj mellan parfymer, smink, deodoranter och hudprodukter. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att hitta flera produkter i vårt breda sortiment. Du betalar alltid samma frakt, oberoende av hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Dofta och sminka dig som Heidi Klum! Heidi Klum är en väldigt energifylld person som älskar livet till fullo. Det märks i hennes produkter och ett exempel på detta är parfymen Shine som doftar sprudlande blommigt. Även hennes andra parfym Surprise, har en doftkomposition hämtad från hennes mångfacetterade personlighet. För en modell som måste se snygg ut hela tiden, och som har ett aktivt liv, är det även väldigt viktigt med hållbart smink. Därför har Heidi lanserat den kombinerade ögonskuggan och eyelinern Astor Heidi Klum 24h Perfect Stay!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.