Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Barn och vuxna med stil! Nu är det lätt att klä sina barn med samma snygga stil som dig själv och med kvalité, utan att bli ruinerad. Skor, byxor och jackor är alla klädesplagg som barn sliter kopiöst mycket. Att kunna shoppa Hummel skor billigare är helt klart en klar fördel för alla föräldrar då det är barnkläder och barnskor i slitstarkt material för just sportaktiviteter. Men här finns också sköna byxor för mamma och pappa! Oavsett om det är en snygg sneaker eller praktiska gummistövlar så är Fyndiq fullproppad av fynd! Passa på att fynda alla de snygga och bra Hummel kläder som ni hittar i ett svep då frakten är densamma oavsett hur många barnskor du hittar.

Tips för ett lyckat köp! Det finns en blandad kompott av barnkläder och vuxenkläder, därför är det alltid bra att ta en extra titt på storlekarna innan ni beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hummel för sport och fritid! Hummel har sedan starten 1923 varit inriktad på just sportkläder. Med den första designade fotbollsskon gick grundaren Albert Messmer till historien med att ha skapat en innovativ doja. Från den första fotbollsskon till ett stort klädesmärke för alla aktiva människor, stora som små! Att Hummel barnkläder är så populära beror mycket på den kvalité som Hummel erbjuder och det slitstarka materialet som både sportkläderna och de trendiga kläderna har.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.