Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

We love I Love... ! Vi på Fyndiq vet vikten av att ta hand om sig själv, och just därför är vi lite extra stolta över att presentera vårt stora utbud från I love... Här hittar du härliga och sköna hudvårdsprodukter som inte bara gör din hy mjuk, utan också får dig att dofta gott. Välj mellan Raspberry & Blackberry Butter, Vanilla & Ice Cream Batch Crème, Coconut & Cream Body Butter, Mango & Papaya body Lotion och mycket mer. Oavsett vilken doft du är ute efter, har vi den och det kan nästan garanteras att du kommer få höra I love... you efter att du har smörjt in dig.

Tips för ett lyckat köp! I Love... hudvård är perfekta att ge bort i present, så när du ändå beställa till dig själv, passa på att klicka hem en härlig kräm till en vän också. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skönhet kommer inifrån! Det vet nog alla, men det är ändå härligt att ta hand om sitt utseende, och att ta hand om sin kropp är lite som balsam för själen. Vi människor mår bra av att skämmas bort, och med billiga produkter från I love... är det fantastiskt enkelt. I Love Cosmetics stormade in på marknaden 2008 i Storbritannien, och idag är den etablerad över nästan hela världen. Om du är en av de få som inte testat deras kroppsprodukter än så är det dags nu, och vi vet att du kommer att njuta!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.