Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Icebreaker produkter online hos oss på Fyndiq! Äventyrslysten, men lite frusen av dig? Nu är det färdighuttrat även för dig! Det finns ingen kyla som Icebreaker produkter inte står emot. Det hör man ju på namnet — isbrytaren. Fyndiq erbjuder många och billiga Icebreaker produkter som tål väder, vind och kyla, vare sig du är i fjällen eller på väg till jobbet i en kall bil. Föreställ dig en skön tröja, ett underställ eller en fodrad jacka som håller dig varm och torr ute på dina äventyr — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Merinoull är ett känsligt material och bör alltid tvättas i max 30 grader. Använd gärna ett speciellt ullprogram på maskinen och komplettera med ett särskilt ulltvättmedel för att förhindra att kläderna krymper i storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kläder som både håller värmen och andas! Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Jobbigt uttryck eller hur? Men det stämmer faktiskt! Hurtbullen som myntade denna välkända mening visste att rätt kläder i rätt material är en förutsättning för att inte frysa. Alla Icebreaker produkter består till 100 procent eller delvis av härlig merinoull som både håller värmen och andas. Kläderna är följsamma, kli-fria och passar både till träning och vardag, allt så att så att du kan ha en stabil kroppstemperatur i alla väder. Ta en titt på våra fina Icebreaker produkter och välj de som passar dig!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.