Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga iCoverCase produkter online hos oss på Fyndiq! Slipp spruckna skärmar och nötta kanter på din mobiltelefon genom att skaffa dig ett snyggt mobilfodral från iCoverCase. Vi på Fyndiq tycker att du ska ha chansen att skydda din smartphone på bästa möjliga sätt och har därför samlat ett brett sortiment av iCoverCase produkter för dig att fynda bland. Istället för att lägga dyra pengar på att laga telefonen är det bättre att investera i ett snyggt och tåligt skal. Här hittar du mängder av billiga iCoverCase produkter såsom skal eller fordal tillverkade i skinn. Klicka hem den produkt som passar dig och din telefon allra bäst och slipp reparationskostnaden i fortsättningen. Smidigt, snyggt och smart!

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att dubbelkolla vilken telefonmodell iCoverCase produkten är tillverkad för innan du lägger det i varukorgen. Produkterna kan se snarlika ut på bild, men skiljer sig i storlek och passform, beroende på vilken telefon det är tänkt att passa för. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

iCoverCase mobilfodral med flera funktioner! iCoverCase produkter är kända för sina kvalitativa mobilfodral. Många av dem är tillverkade i skinn och har en plånboksliknande design. Du öppnar fodralet med hjälp av ett magnetlås och hittar många praktiska fack på insidan. Förutom mobiltelefonen, kan du där placera betalkort och andra små saker som du vill ha organiserade. På detta sätt har du ordning och reda när du är på språng med alla saker på en enda plats. Väldigt smart tycker vi på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.