Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans
Kundbetyg

Invisibobble passar alla hårtyper, lockigt, rakt, tjockt eller tunt — invisibobble fungerar alltid! Det finns bara fördelar med invisibobble, den lämnar inga avtryck i håret och minskar faktiskt huvudvärk jämfört med vanliga tofsar! Huvudvärk som framkallats av att håret är fastspänt är väldigt vanligt, däremot så möjliggör invisibobble att håret fästs ordentligt, utan att dra i enskilda hårstrån och spänna till din hårbotten.

Invisibobble är jämn på ytan och tack vare att den är gjord utav endast plast så är den öm mot ditt hår. Invisibobble trasslar inte in sig i håret och är även perfekt när du badar, då den motstår vatten. Även när du inte har uppsatt hår så funkar invisibobble perfekt som en riktigt snygg accessoar runt din handled!

Invisibobble finns i flera olika klara färger såväl som neutrala som smälter in med ditt hår, och genomskinliga. Glöm gummisnoddar och vanliga tofsar, den nya generationens håraccessoar är här utan att gå sönder eller fastna i ditt hår.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.