Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda från IsaDora billigt online!

IsaDoras skönhetsprodukter gör oss ännu lite snyggare! De flesta känner nog till IsaDoras utbud ganska väl! Det här är ju ett märke som är känt över hela världen, med produkter som gör oss ännu lite snyggare. Därför är också vi på Fyndiq glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av dessa välkända skönhetsprodukter till ett lågt pris. Här hittar du allt från billiga IsaDora nagellack till IsaDora mascara. Kika igenom det som finns i vårt utbud och klicka hem allt du vill ha.

Tips för ett lyckat köp! En IsaDora foundation är bra oavsett vilken du väljer, men om du aldrig testat den kan det vara smart att läsa beskrivningen av produkten först. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

IsaDora har något för alla! IsaDora bildades 1983 i Malmö och deras produkter har sedan dess etablerats i över 40 länder. I IsaDoras stora utbud hittar du med stor säkerhet det som passar just dig eftersom utbudet är så pass varierande. Har du känslig hy kan du köpa Mineral Foundation Powder, och om du börjar bli blek efter hösten finns IsaDora Bronzing Powder att snygga till dig med. Oavsett vad du söker kan du hitta det, och om du handlar här hos oss på Fyndiq kommer du också undan lite billigare.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.