Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Jack Wolfskin online!

Jack Wolfskin produkter i mängder! När kylan kommer finns det ingenting som skyddar dig — ja förutom riktigt bra kläder då. Bra kläder som värmer när det blir kallt. Det är någonting som Jack Wolfskin erbjuder, med allt från varma snow vantar till snygga dunjackor som exempelvis Jack Wolfskin Whiteline downfiber. Det är med glädje vi på Fyndiq kan presentera dessa fantastiska kläder online till ett lågt pris, så att du aldrig behöver oroa dig över vinterns kyla. Köp billiga Jack Wolfskin kläder från oss på Fyndiq. Du kommer inte att ångra dig.

Tips för ett lyckat köp! Varma kläder från Jack Wolfskin är magi i kylan, passa på att handla innan det blir för kallt — eller tar slut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hemma utomhus med Jack Wolfskin! Jack Wolfskin säger sig vara hemma utomhus — we are at home outdoors. De menar helt enkelt att det är utomhus de föredrar att vara. Och då är det klart att deras kläder passar sig för utomhusbruk. Företaget är startat i Tyskland och sedan 1981 har det spritt sig världen över. Klicka och kika in de Jack Wolfskin jackor, kängor, skor, mössor och allt som Jack Wolfskin erbjuder, och köp hem de kläder du gillar. Om du får svårt att bestämma dig ska du komma ihåg att frakten blir densamma oavsett hur mycket du väljer att handla.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.