Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga produkter från JBL online!

Klassiskt ljud sedan 1946 Det är inte vilket varumärke som helst som officiellt levererar ljudet till fullsatta stadium i amerikanska NBL. Sedan 1940-talet har kvalitetsmärket JBL tillverkat förstärkare och högtalare och fortsätter att leverera än idag, med siktet både på professionellt ljud på alla nivåer samt bärbara högtalare till den musikälskande fritidsanvändaren. Musik gör sig bäst i speakers av kaliber och i vårt sortiment av billiga JBL produkter hålls det en hög standard! Passa på att shoppa billiga JBL On Tour eller On Stage, i stänksäker och vattentålig design — perfekt för trädgårdsfesten eller till den romantiska picknicken, musikstudion eller hemmabion! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! En fulladdning av batterierna i JBL On Tour räcker för hela sex timmars oavbruten uppspelning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta med dig musiken vart du än går! JBL har den samlade kunskap och gedigna erfarenhet som krävs för att leverera dynamiskt och högpresterande ljud — till dig — liksom till konserter och till biografer! Med JBL produkter är tekniken så slimmad att den går att ta med sig överallt, utan att det tummas på ljudet. Amerikanska JBL har med sina 60 år på nacken den kunskap som krävs för att ge dig bra ljud, om du inte är övertygad lär du bli det när du provar! Fynda billiga produkter från JBL här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.