Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från JFB-Collection online!

Pricken över i:et med JFB Collection! Det är inte varje dag som en får möjlighet att klä upp sig lite extra. Och när den möjligheten infinner sig är det alltid härligt att se så bra ut som möjligt. Genom att iklä dig något från JFB Collection blir du en nyans finare. Här på Fyndiq har vi tagit fram ett stort utbud av billiga JFB Collection manschettknappar och snygga slipsar till bra flugset med matchande sidenfluga och näsduk. När du handlar dina flugor och slipsar online hos oss så handlar du alltid med bra leveransvillkor, allt för att det ska vara så roligt att handla som möjligt.

Tips för ett lyckat köp! Om du inte vet hur man knyter en slips eller knyter en fluga så se till att ha god tid på dig innan festen så du lär dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stick ut på ett snyggt sätt! Visst, att sticka ut och få allas ögon på sig är fantastiskt. Men det gäller att du gör det på rätt sätt så blickarna inte följs av ett skratt bakom din rygg. Tänk på helheten och vad det är för typ av tillställning du ska bege dig på. Och glöm heller inte att det inte är fel med att lägga till en liten färgklick till helheten. Det kan vara en champagnefärgad slips till en fluga i en klarblå färg. Vi lovar att du kommer bli en man som många lägger på minnet. För, du vet väl att ingen kommer ihåg en fegis.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.