Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra träningsredskap för alla! En av de bästa trenderna någonsin är en av de som finns just nu, nämligen att ta god hand om sig själv! Vi på Fyndiq hakar självklart på trenden, så här hos oss hittar du massor av bra och billig träningsutrustning och andra produkter från JTC! Att bygga ett eget gym där hemma med löpband, hantlar, medicinboll och hela köret är en dröm för många. Så oavsett om man ska rehab träna eller köra hård träning för musklernas skull så är träningsredskap från JTC ett måste i hemmagymmet!

Tips för ett lyckat köp! Att beställa hem en kettlebell på 20 kilo för direkt tankarna till fraktkostanden. Men vet du vad? Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du beställer, så därför kan du klicka hem kettlebells till ett helt gym utan några problem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Step-up bräda eller lyftarbälte? Alla gillar vi olika typer av träning. Några håller hårt i sin step up bräda medan andra har mitts, viktskiva och lyftarbälte som bästa vänner. Det handlar helt enkelt om vad du vill åstadkomma med din träning, och vad du mår bäst av. Men oavsett vad det är så hittar du det du behöver bland alla JTC produkter, så du behöver inte oroa dig. JTC har träningsredskap för alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.