Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga JVC produkter online!

Hitta det bästa ljudet! Musik är en viktig del av livet, och en bra låt kan få vilken dålig situation som helst att kännas så mycket bättre. Oavsett var och hur du väljer att lyssna på musik, blir upplevelsen mäktigare om du har bra utrustning. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket JVC. Välj mellan en rad olika hörlurar, bilstereo, högtalare och mediespelare. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här hos oss på Fyndiq så kan du passa på att kika runt. Frakten är nämligen densamma oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

In-ear eller on-ear? När du ska välja ett par hörlurar finns det många olika val du kan göra. Du kan välja mellan så kallade in-ear hörlurar som du sätter in i öronen eller klassiska on-ear som sitter utanpå öronen. Vill du ha ett par hörlurar som är lätta att ta med överallt och som är smidiga att ha på dig, så ska du välja in-ear hörlurar. Vill du istället ha en fylligare ljudupplevelse och vara i din egen lilla musikbubbla så bör du välja on-ear hörlurar. Och alla hörlurar finns i en rad olika färger! För dig som vill dela med dig av din musik till alla i din omgivning finns även olika högtalare och bilstereos!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.