Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Billiga Kenwood köksmaskiner online!

Utrusta dig med toppklassiga men billiga Kenwood produkter till köket. Kenwood gör många produkter för att underlätta i människors vardag men är främst känt för sina köksmaskiner. Passa därför på att uppgradera hemmets hjärta med en tystgående och fin Kenwood köksmaskin från vårt sortiment. Bli din egen bagare och kock och visa vad du kan åstadkomma med lite hjälp på traven. Fynda billiga Kenwood köksmaskiner online och gör underverk i bakningen och matlagningen!

Tips för ett lyckat köp!

Se över vad du har i köket och gör en lista innan du handlar online. Kenwoods produkter går från superenkla till lite mer avancerade men är alltid användarvänliga och praktiska. De funkar för vem som helst och vilken typ av kök som helst. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Stilren design och med de bästa funktionerna!

När du ska inhandla en köksprodukt ska du definitivt köpa en Kenwood! Kenwoods produkter är alltid designade med en stilren känsla som alla uppskattar. Oavsett vilken köksmaskin det rör sig om kan du förvänta dig smarta funktioner som gör ditt fynd till ett klokt köp. Kenwood produkter håller en lång tid utan att du behöver oroa dig för att byta eller reparera. Prova Kenwood matberedare, Kenwood brödrost, Kenwood stavmixer eller en annan billig Kenwood köksmaskin som du har spanat in länge och väl. Hitta den online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.