Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Kenzo!

Kenzo för en väldoftande vardag! Kenzo Takada är den japanska modeskaparen, född i Himeji i japan 1939, som sedan 1970-talet designat och skapat vackert klädmode för kvinnor. 1983 kom den första herrkollektionen och i slutet av 80-talet började Kenzo även skapa fantastiska parfymer. Parfymen Kenzo de Kenzo slog igenom 1988 och sedan dess har sortimentet av både herr- och damparfymer växt sig gigantiskt. Idag har Kenzo en ständig plats i toppen av populära parfymskapare och Kenzo parfymer är det självklara valet för många människor över hela världen. Dessa fantastiska dofter köper ni självklart alltid billigt online här på Fyndiq.

Darför Kenzo! Med tidlösa dofter för både män och kvinnor har Kenzo parfym något för precis alla, oavsett kön, ålder eller stil. Genom att köpa parfymer online hos oss kommer du dessutom billigt undan. Unna dig en härlig doft du också. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Blommor och kärlek! Två av Kenzos mest populära dofter för kvinnor är Flower by Kenzo och Kenzo Amour. Flower by Kenzo beskrivs ofta som en sensuell och blommig doft. Bulgarisk ros, vanilj och vit mysk är bara några av de komponenter som tillsammans bildar denna fantastiskt delikata essens. Kenzo Amour är parfymen som är nästan omöjlig att inte älska. Med sin milda doft som andas både körsbärsblommor och vanilj faller denna kärleksparfym de allra flesta i smaken. Har man luktat på Kenzo Amour råder det med största sannolikhet inga tvivel om varför den är en av Kenzos absolut mest sålda parfymer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.