Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Kérastase billigt på nätet!

Lyxigt med Kérastase schampo! När håret mår bra, mår själen bra — och vi på Fyndiq vet hur viktigt det är att använda sig av produkter som har hög kvalitet. Just därför är vi lite extra stolta över att kunna erbjuda ett av de mest lyxiga hårvårdsmärkena: Kérastase, lite billigare. Hos oss hittar du allt från Kerastase Elixir Ultime, som ger ditt hår ett extra lyft, till Kerastase Chroma Riche Masque, som mjukgör färgat och slingat hår — och din ekonomi kommer inte att lida bara för att du vill vara snygg i håret.

Tips för ett lyckat köp! Om du redan vet vilken av Kérastases produkter som passar bäst på dig kan det vara värt att beställa två på en gång — frakten är ju trots allt densamma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt produkt för ditt hår! Inget hår är det andra likt, och det har Kérastase koll på. Deras lyxiga produkter började tas fram 1964 i Frankrike och nu 50 år senare är de ett av de mest välkända märken, med hårprodukter som ger håret det lilla extra. Det breda sortimentet vilket Kérastase erbjuder gör det verkligen lätt att hitta vad som är rätt för just ditt hår. Och oavsett om du har tjockt och lockigt eller rakt och tunt hår, finns här någonting för dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.