Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fixa frisyren med Kevin.Murphy hårprodukter! Vi fokuserar på att kunderna ska få ut det bästa möjliga av våra produkter och hårprodukter från Kevin.Murphy och då få salongssnyggt hår dagligen. Kevin.Murphy har allt för alla frisyrer och hos oss hittar man produkterna billigt. Vaknat sent för att väckaklockan gett upp eller att du helt enkelt ignorerat den? Med ett torrschampoo fixar du snyggt och fräscht hår på nolltid. Inga feta rötter inom sikte.

Därför Kevin Murphy! Varumärket Kevin.Murphy har från start satsat på att ge sina kunder det lilla extra. Man ska inte behöva gå till frisören för att få det där snygga håret. Bakom märket står personen och den professionella hårfrisören Kevin Murphy. Han kände ett starkt behov av att ta fram hårprodukter som inte var lika kommersiella och passade han sätt att arbeta. Det har gett oss ett stort utbud av hårvårdsprodukter som stylar och formar snygga frisyrer utan tjafs. Produkterna ger det där lilla extra och finns verkligen för alla frisyrer. Torrt och livlöst hår räddas snabbt med en inpackning. Att alla produkterna innehåller endast naturliga ämnen ger ett extra plus i kanten.

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg frisyr varje dag! Shampoo, hårskugga, balsam, hårmousse och mycket mer hittar du här och det billigt. Allt som kan tänkas för att göra håret snyggt för alla tillfällen. Professionella hårvårdsprodukter billigt är inte helt lätt att hitta men här finns ett stort sortiment att enkelt beställa online. Produkterna är paraben- och sulfatfria vilket ger håret en extra boost och inte tynger ner. Extra volym ger en snyggare och fräschare frisyr.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.