Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Allt du behöver som fotograf! Fotografi är en hobby som sprider sig allt mer, och i takt med att tekniken utvecklas så utvecklar vi också våra färdigheter och vårt intresse för fotografi. Varje fotograf, amatör eller proffs, med ett uns av självrespekt ser till att ha så bra tillbehör det bara går. Här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av billig fotoutrustning från varumärket Kiwifotos. Välj och vraka mellan olika tillbehör som objektiv adapter och filteradapter!

Tips för ett lyckat köp! Det är inte bara tillbehör från Kiwifotos du behöver för att bli en bra fotograf, ta en titt i vårt övriga utbud och passa på att beställa ett stativ, en kameraväska eller kanske ett motljusskydd när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En objektivadapter betyder frihet! Låter det som en kliché? Det är det faktiskt inte, för med en objektivadapter ökar din frihet som fotograf väldigt mycket. Den ger dig möjlighet att variera vilka objektiv du använder och du kan använda samma objektiv på flera olika kamerahus även om de har olika fattningar och är av olika modeller. Samma gäller om du köper en filteradapter från Kiwifotos, då kan du använda filter av flera olika storlekar till ditt objektiv, vilket gör att du sparar pengar och får fler möjligheter! Vad är egentligen bättre än att ha väldigt många olika valmöjligheter? Inte mycket.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.