Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Kodak produkter online!

Hos oss kan du fynda Kodak produkter på nätet! Trodde du att Kodak bara tillverkade kameror, film och kamerabatterier? Då trodde du fel, för Kodak har mängder av andra produkter, som du dessutom hittar billigt hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort utbud av Kodak produkter för dig att shoppa online här hos oss. Kanske letar du efter en ny sladd eller ett batteri till din hörapparat? Välkommen att fynda dina Kodak produkter redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vårt sortiment uppdateras ständigt och fylls på med nya produkter, så passa på att shoppa alla Kodak produkter som du vill ha på en gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Världens största leverantör! Kodak grundades redan år 1889 och är ett stort namn på marknaden som världens största leverantör av kameror och fotografisk utrustning. Men inte slutar Kodak produkterna där inte. Kodak har även flertalet typer av batterier för hörapparter och vanliga AA batterier. Så vad sägs om en Kodak K620E-C laddare som kan ladda både AA och AAA batterier? Eller kanske 20-pack Alkaliskt Batteri i serien Xtralife? Och om du vill visa upp dina bilder eller videos från din kamera direkt på din TV vill vi tipsa om en AV-8-kabel med 8-polig kontakt som passar för utvalda Kodak-modeller och 2st RCA-hane!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.