Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hårvård och skönhetsprodukter från Label.M! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Och precis så är det när det kommer till vårat hår. För vill du ha ett fint hår med mycket lyster handlar det om att använda bra hårprodukter från bra märken. Label.M är ett bra märke! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av märket som proffsen och stjärnorna väljer att använda. Välj och vraka bland billigt Label.M dry shampoo, heat protection spray och hårprodukter som gör ditt hår glansigt, mjukt eller reder ut ditt trassel.

Tips för ett lyckat köp! Oavsett om du köper hårvårdsprodukter online eller i butik så tänk på att utgå från ditt eget hår. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Om proffsen själva får välja! Detta märke är framtaget av frisörföretaget Toni & Guy för att ge dig det allra bästa för ditt hår. Det finns stor forskning bakom detta märke och allt är noga utvalt för att ta väl hand om dina toppar och rötter. Så, vill du ge ditt hår all den kärlek det förtjänar är det bara att bunkra upp ordentligt så ska du få se på hår som inte vill befinna sig under en mössa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.