Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dofta som Lady Gaga! En av vår tids allra största ikoner inom pop och modern konst är Lady Gaga, och hon gör inte bara fantastiskt populär musik, utan hon har även lyckats med konststycket att göra världens första svarta parfym som blir genomskinlig när den hamnar på huden. Med en Lady Gaga parfym kommer du garanterat att lukta gott, mystiskt och feminint, och här på Fyndiq hittar du Lady Gagas parfym Fame till ett superpris! Så letade du efter en Fame parfym från Lady Gaga riktigt billigt är du på rätt plats, för ingen kan billiga parfymer som vi.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte ge bort en Fame parfym till en kompis? Köp en extra! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Köp en Lady Gaga Fame parfym på nätet! Lady Gaga, eller Stefani Germanotta som hon egentligen heter, har tagit världen med storm. Hennes första singel Just Dance fick människor från hela världen att släppa lös på dansgolvet, och sedan dess har hittarna fortsatt rasa in. Hon har en aura av mystik och är verkligen ett levande konstverk, och det är klart man vill ha en del av den kakan själv! Som så många andra stora stjärnor ville hon också ha egna parfymer, och resultatet blev en tjejparfym som doftar lika mystiskt som den ser ut i sin svarta skepnad. En doft man aldrig glömmer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.