Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dofta gott med en Lagerfeld parfym! Är det något som är härligt så är det människor som luktar gott. Och nu är det enkelt för alla att hitta en doft som får dem att lukta underbart, det finns nämligen massor av billiga parfymer att köpa online! Och vi på Fyndiq har ett riktigt stort utbud av bland annat Lagerfeldt parfym! Om du var på jakt efter att hitta en billig och väldoftande parfym på nätet så är du på helt rätt plats. Välkommen att fynda en härlig herrparfym, damparfym eller aftershave for men!

Tips för ett lyckat köp! Se till att hitta en doft som verkligen passar dig och din personlighet, det kommer förhöja dig något oändligt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Lagerfeld Classic, doften av en modedesigner! Karl Lagerfeld är en ikonisk modedesigner som varit chefsdesigner för det stora modehuset Chanel under lång tid, och hans namn är vida känt över hela världen. Han fantastiska stil och känsla för mode har alla fått inspirera dofterna som bär hans namn. En Karl Lagerfeld parfym är inte bara en vätska du tar på dig för att dofta gott, utan det är även någonting som gör att du känner dig mer självsäker och iögonfallande. Få allt detta, och få det billigt genom att köpa din parfym online.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.