Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag 10 - 16
röda dagar och helgdagar Stängt

Fynda billiga Lambre produkter på nätet!

Fyndiqs favoriter

Vacker med billigt smink från Lambre! Smink är någonting vackert som många har alldeles fel bild av. Det handlar inte om att dölja hur man egentligen ser ut, det handlar snarare om att man ska lyfta fram sin naturliga skönhet och förstärka ens vackra drag! Med kosmetika från Lambre blir det enkelt, och just för att du ska kunna lyfta fram din naturliga skönhet har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga kosmetiska produkter från Labre. Här kan du fynda allt från eyeliner till en fin ögonkräm som tar bort mörka påsar under ögonen!

Tips för ett lyckat köp! Vårt hetaste tips är att plocka med dig en mascara innan du beställer, det är nämligen något man nästan alltid behöver en reserv av. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

All makeup du behöver för en perfekt look! Det finns otroligt många Lambre produkter du kan stoppa i sminkväskan eller ha i badrumsskåpet som ger dig den där fantastiskt snygga looken du är ute efter, oavsett om du ska vara vardagsfin på jobbet eller om du ska dra på lite extra inför den där stora festen som är på gång! En Lambre läppenna skapar perfekt formade läppar och en ögonskugga med skimmer gör dina ögon snyggt flirtiga.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.