Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Lasse Åberg Collection på nätet!

Musse Pigg i nytt format! Det började med Musse Pigg på Lasse Åberg glas, det har sedan dess blivit tavlor och nu är vi framme vid tryck på tröjor och sparkdräkt till barn. I en body med snyggt trygg kan ditt barn få en alldeles speciell stil. Lasse Åberg är inte minst en ikon i Sverige och betyder mycket för många. Så passa på och köp barnkläder från hans kollektion idag! Vi har samlat de allra populäraste klädesplaggen med den lilla Musse Pigg-figuren och alla hans fantastiska vänner på en och samma plats.

Tips för ett lyckat köp! Det kan gå vilt till när man ser alla snygga babykläder, kom ihåg att kontrollera så att storlekarna stämmer innan ni trycker ”beställ”. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tuffa barnkläder från ikonen Lasse Åberg! Vilken fantastisk karriär skådespelaren, regissören. musiker och konstnären Lasse Åberg har haft! Han gick från att spela den obekväma och lite nördiga Stig Helmer i Sällskapsresan-filmerna. I dag har han många år av framgång bakom sig med bland annat en musikkarriär i ”Electric Banana Band” och som väletablerad konstnär som avbildat Musse Pigg och hans gäng i ett helt nytt format. Han är mannen vi alla älskat både på vita duken och på sidan av den, nu kommer han även in som kläddesigner. Med tuffa barnkläder från Lasse Åberg Collection kan ditt barn nu bära Åbergs konstverk på sin sparkdräkt. Vare sig det är en långärmad body eller ett helt set med byxa och tröja så kan alla barn få kläder från Lasse Åberg Collection.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.