Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Lotta Design billigt online!

Vacker i ett pärlhalsband! Smycken online är alltid populärt och det är ännu bättre när det är designade smycken från Lotta Design. Vi på Fyndiq förstår hur gärna en vill vara fin i ett vackert pärlhalsband och därför kan vi presentera Lotta Design på Fyndiq. Om det är äkta pärlor eller träpärlor som ditt halsband är gjort av spelar ingen roll, smycken gör skillnad. Det är det lilla extra för hela din look, med ett snyggt armband så kan din stil bli komplett. Här får du vackra smycken billigt och behöver inte oroa dig för att du tagit för många armband då frakten alltid är densamma!

Tips för ett lyckat köp! Alla smycken är värda att köpa, men se till att ringen faktiskt passar nu, Lotta Design har några justerbara ringar i sin kollektion, så är du osäker, satsa på en sådan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med smycken av Lotta Design! Lotta Design är ett företag som startades i en liten källare. Idag är det en helt annan femma och du kan hitta Lottas vackra smycken i butiker runt om i Norden och nu även i Spanien! Lotta Design ger oss kollektioner med smycken för alla kunder, vem som helst kan bära deras vackra smycken och vara stolt. Designen är tidlös och du blir den glittrande stjärnan på festen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.