Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Lundmyr kläder på nätet!

Fyndiqs favoriter

Dags att köpa barnkläder kanske? Något som är väldigt speciellt med barn är hur fort de växer, och när man tänker att de kommer hålla sig till en och samma storlek ett tag så växer de i stället så det knakar. Därför behöver man ofta köpa nytt, och kan man köpa barnkläder med snabb leverans är det ett stort plus! Så här på Fyndiq har vi samlat ihop en massa fina kläder från Lundmyr of Sweden! Här kan du hitta allt från en tröja, body, dräkt, klänning eller kjol för barn, och billigt är det också! Så här är det som en Lundmyr of Sweden rea varje dag!

Tips för ett lyckat köp! Innan du skickar iväg din beställning är det bra att dubbelkolla så att du har lagt rätt storlekar på kläderna i kundvagnen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smidigt att köpa kläder på nätet! När man har små barn så har man ofta ganska fullt upp. Det är mycket som ska hinnas med varje dag och kanske har man inte tid att åka iväg till en affär för att köpa nya barnkläder. Då är det väldigt praktiskt att kunna sitta hemma framför datorn och i lugn och ro beställa till exempel en Lundmyr overall eller en fin body piké till sitt lilla barn. Dessutom blir det roligt för barnen att veta att det är ett paket på väg med nya fina kläder till dem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.