Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Färg
Expressleverans

Lys upp i mörkret! Det bästa sättet att framhäva ett rum är genom ljus. Det är därför vi svenskar är så förälskade i december när vår Markslöjd adventsljusstake får komma fram och lysa upp i vinternatten. Rummet lyser upp och hemmet blir helt klart mer behagligt. Men detsamma ska gälla året runt och i februari kan det vara minst lika mysigt med vackra Markslöjd lampor i fönster och hörn. Passa på att fylla kundvagnen med all vacker belysning, för både inne- och utebelysning kan ni hitta här, så ni kan lysa upp hela grannskapet! Vi är din nya Markslöjd återförsäljare och här kan du frossa i design lampor online, dessutom alltid med samma billiga frakt.

Tips för ett lyckat köp! Behöver ni även barn lampor till ungarnas rum? Passa på medan du är inne och fyndar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Markslöjd har lyst i svenska hem sedan 1963! Markslöjd är inte bara det ledande belysningsföretaget i Sverige utan i hela Norden! Företaget kombinerar vackert hantverk med praktisk belysning och fyller varje del av husets vrå, både inne och ute. Deras ursprung ur hantverk och hemslöjd syns tydligt på Markslöjd lampor med svarvade lampfötter i trä. Idag kommer Markslöjd belysning i alla former och varianter som; plafonder, taklampor och läslampor. Det fiffiga med Markslöjd är att du alltid kan lita på att få en unik design lampa med syfte att alltid få en ljus plats i hemmet, oavsett lampa och oavsett hem.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.