Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Max Factor smink på nätet!

Snygg med Max Factor! Att leka med skönhet, och blir sitt snyggaste jag är både roligt och spännande — och vi på Fyndiq vet hur viktigt det är att använda sig av produkter av hög kvalitet. Just därför är vi mer än glada över att kunna erbjuda ett av de bästa sminkmärken: Max Factor, till ett billigare pris. Hos oss hittar du allt från Max Factor False Lash Effect Mascara som ger dig hollywood-fransarna, till Max Factor Creme Puff Foundation som ger din hy den där lystern som du alltid har drömt om. Kom in och kika på vårt utbud av smink online, du kommer garanterat hitta någonting du gillar.

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte säkert vilka färger som passar till ditt ansikte? Köp hem två olika, och testa dig fram— frakten är ju trots allt densamma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Märket bakom make-up! Max Factor har en fantastisk historia bakom sig, och det är den som är grunden till att det är ett så trovärdigt märke som det är idag. Det var 1872 som självaste Max Factor föddes och det var 1920 som han myntade begreppet make-up , och med det blev smink någonting alla kvinnor förälskade sig i. Numera är Max Factor ett av de mest kända och betrodda märken, och deras sortiment är både stort, roligt och varierande.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.