Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Lukta gott med god parfym! Den som doftar gott är lätt att tycka om, det är nog något som vi alla kan känna igen oss i. Därför vill man såklart att andra människor ska tycka att man luktar gott, och det gör man allra lättast med en god parfym. Just därför så har vi på Fyndiq samlat ett stort och väldoftande utbud av Milton Llord parfym till billiga priser, så att alla enkelt kan lukta underbart. Hos oss hittar du herrparfym och tjejparfym från Milton Lloyd i många olika dofter, så att alla kan hitta minst en favorit!

Tips för ett lyckat köp! Även om alla parfymer från Milton Lloyd luktar gott, är det viktigt att det blir rätt när man är ute efter en EDT. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Billiga och bra parfymer! Billiga parfymer är absolut inte synonymt med en dålig parfym, snarare tvärt om. För tänk att kunna dofta gott till ett lågt pris, bättre kan det knappast bli. Därför har du hittat helt rätt, för när man köper parfym online så får man det nästan alltid till lägre priser än i butik, så man gör verkligen helt rätt i att klicka hem sin nya signaturdoft på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.