828 330 produkter från 1 729 butiker!
1 595 700 unika kunder!
1 526 varumärken!
Kundtjänst
Avdelningar

Fynda Minimum billigt på nätet!

Snygg i byxor & tröjor! Är det något som vårt grannland Danmark är kända för så är det sin otroligt fina design. Därför är det inte så konstigt att vi på Fyndiq har ett stort utbud av det moderiktiga klädmärket Minimum, från just Danmark. De har massor av otroligt snygga men samtidigt billiga Minimum shorts, tröjor, byxor med mera. Och helt klart med en fin design som helt stämmer överens med landets rykte om fina grejer!

Tips för ett lyckat köp! Att förnya sin garderob är alltid roligt, och att få det där paketet man väntat på i någon dag som är fyllt av massor av nya favoriter är fantastiskt! En känsla man vill uppleva så ofta som det bara går. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kläder för ens stil! Att köpa kläder online är en marknad som vuxit otroligt mycket under de senaste åren. Mycket på grund av att man verkligen kan hitta plagg som passar ens stil. Lite beroende på vart man bor kan det, som nog alla vet, vara svårt att hitta en exempelvis Minimum klänning som man älskar, eller en kavaj man inte kan låta bli. Därför är det så skönt att man bara kan beställa hem det man känner för, och bli snyggast i sin stad. För vad är egentligen oddsen att man ska stöta in i någon i samma t-shirt?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.