Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Minymo barnkläder, barnens favorit! Färgsprakande, lekfullt och bekvämt är tre viktiga ingredienser som ska vara med i framställningen av bra barnkläder. Det är precis vad märket Minymo har tänkt på. Här på Fyndiq kan du välja och vraka av ett härligt utbud av billiga barnkläder från Minymo. Välj mellan allt från sockersöt Minymo klänning och värmande Minymo overall till supertuff långärmad tröja med tryck på i form av TV-testbild som får många vuxna att minnas en svunnen tid.

Tips för ett lyckat köp! Minymo jeans eller något annat plagg – glöm inte att kolla storleken en extra gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Här är det alltid Minymo rea! När du handlar dina barnkläder online här hos oss så märker du snabbt att det är lika bra kvalitet som på andra ställen, men att priserna är lite mer lockande. När det kommer till detta härliga märke så är det fantastiskt när man kan fynda. Har du ett barn eller ska köpa babykläder till någon du känner är detta det perfekta märket om barnet är mellan 2 till 10 år. Då märket är danskt håller det även hög kvalitet och tuff design. Men självklart finns också funktionalitet med i tankarna när barnkläderna tas fram. För vad är barnkläder om funktionalitet inte tas i beaktning? Välkommen att shoppa loss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.