Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga MIYO produkter hos oss!

Köp billiga MIYO produkter online hos oss på Fyndiq! Ute efter skandinaviska sminkprodukter till bra pris? Kolla in MIYO! Det svenska sminkmärket MIYO erbjuder allt från basprodukter till huden som foundation, puder och bronzers till make up för ögonen eller det där extra lilla glittret till galafesten. Vilket tillfälle du än vill sminka dig för så har vi på Fyndiq ett brett och billigt utbud av MIYO produkter som du kan välja och vraka bland. Framhäv dina allra bästa ansiktsdrag och våga experimentera med alla fina färger! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Trött på att mascaran inte håller som den ska? MIYO har även en 100 procent vattenfast variant som enbart kan tvättas bort med makeup remover och sitter som berget. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

MIYO produkter — allergisäkra och dermatologiskt testade! MIYO är ett sminkmärke som satsar på kvalitet. Sminkprodukterna är dermatologiskt testade, hypoallergeniska och passar alla hudtyper. Många av produkterna är små och smarta att ha med i väskan och har tillhörande borstar för en touch up under dagen. Fynda ett riktigt vackert rött läppstift, eller ett par stycken i olika nyanser, för att alltid vara redo att piffa till dig! Även om du är vacker utan spackel kan det vara kul att fixa sig lite extra ibland. Ta en titt och shoppa loss bland våra fina MIYO produkter!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.