778 260 produkter från 1 736 butiker!
1 428 600 unika kunder!
1 545 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga Molton Brown produkter online!

Hudvårdsprodukter gjorda av naturliga ingredienser! Märket Molton Brown grundades i London 1973 och inspirationen till sortimentet kommer från resor till länder världen över. Molton Browns produkter är gjorda på naturliga ingredienser och är laddade med essentiella oljor. Dessutom har man aldrig, och kommer heller aldrig, att testa produkterna på djur. Hur bra är inte det? Hos oss på Fyndiq har vi därför samlat ett stort utbud av billiga Molton Brown produkter så att du ska kunna fynda något lyxigt och välgörande!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här bör du passa på att hitta fler fynd. Du behöver nämligen aldrig betala mer frakt bara för att du köper flera produkter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Allt för känslig hud! Eftersom produkterna från Molton Brown är gjorda på naturliga ingredienser passar de perfekt för dig som har känslig hud. Har du exempelvis eksem, acne eller bara en stressad hud, kan den lugnande Molton Brown Samphire Bodywash passa dig perfekt. Den innehåller nämligen dödahavsalger som både är välgörande och vårdande för huden! Har du istället torr hud utan lyster gör du helt rätt i att klicka hem Molton Brown Ambrusca Wash & Scrub. Det är en peeling och rengöring i ett som ger dig len och mjuk hud med massor av lyster!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.